Sales Klub

Online értékesítési tudásbázis

0 perc
Videó
0
Kurzus
0
Szakértő
0
Hallgató

Tudtad, hogy nincsenek véletlenek és nyomós oka van, hogy ezt olvasod?

Miért csinálom?

Nagy Béla vagyok és azért hoztam létre ezt az oldalt, mert abban hiszek, hogy a tudás csak akkor érték, ha azt széles körben meg is osztjuk. 1994 óta gyűjtött értékesítési és tréneri tapasztalatomat és szakértő barátaim tapasztalatait teszem most hozzáférhetővé, mert tudom, ha csak egy problémád is megoldódik, már is sikeresebb, magabiztosabb leszel, mint azelőtt.

A boldogság akkor sűrű vendég, amikor több sikerünk van, mint kudarcunk. Azért gyűjtöttük ide a leghasznosabb fogásokat, megoldásokat a tipikus hibákra, hogy korlátok nélkül elérhető legyen neked, aki keresed a megoldásokat, a kitörési pontokat, hogy a siker mindennapos vendéged legyen!

Hogyan tudsz fejlődni?

Rövid, gyakorlatias videókat találsz minden olyan és csak olyan témakörben, amin elcsúszhatsz akár felkészülés közben, akár tárgyalás közben és ezzel bevételt veszíthetsz.

Ilyen célzottan, felesleges információktól mentesen még senki nem edzett téged. Megkapod a tudást, megmutatom, miért működik, hogyan tudod használni és még gyakorlatot is kapsz rá, hogy valóban képes is legyél használni.

Kényelmesen a saját tempódban tudsz tanulni, fejlődni. Nincs felesleges utazás, szállás, plusz költségek, nincs kínos szereplés mások előtt.

Amikor van valamennyi időd és net közelben vagy, azonnal tudsz haladni. Senki nem fog sürgetni, akár újra meg újra meg tudsz nézni minden részt, minden témakört!

Válaszd ki azt, ami probléma, amire keresed a megoldást, amiben nem vagy olyan jó, vagy amit nem szeretsz csinálni! Adj esélyt, hogy megszeresd, hogy jó legyél abban is!

Mit nyújt az oldal?

Válaszokat és megoldásokat a legtipikusabb értékesítési nehézségekre, elakadásokra. Olyan trükköket, praktikákat leshetsz el, amelyeket a legsikeresebb értékesítők használnak. Adok technikát arra például, hogy gyorsan szimpatikussá tedd magad, de arra, is, hogy végig te irányíts minden tárgyalást vagy akár, hogy sikerrel tudj mindig zárni.

Amit nyújtok, az gyakorlatias, egyszerű, modern tudás, ami minden helyzetben működik!

Mindazzal, amit nyújtok az a célom, hogy mérhetően sikeresebb legyél, több jutalékot keress! Ezért olyan ismert és elismert szakértőket is meghívtam, akik segítenek elkerülni az elkerülhető hibákat, segítenek "szépen becsomagolni", amit csomagolni kell, segítenek rátalálni a fizetőképes ügyfelekre, segítenek eligazodni a modern eszközök okos használatában.

Kíváncsi lettél? Nézd meg a bemutató videókat, azok mindent megmutatnak, hogy okosan tudj dönteni! Válaszd azt, ami a legjobban érdekel!

Jó haladást! Sok sikert!

Nagy Béla
Nincs értékelés
Ezzel az egyszerű, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással Te is könnyedén növelni tudod az eladásaidat!
Tudj meg többet!
Nagy Béla
Nincs értékelés
Itt megtanulod, hogy melyek a jó kérdések, milyen a hatásos prezentáció, és hogy érd el, hogy pozitív döntés szülessen.
Tudj meg többet!
Nagy Béla
Nincs értékelés
Sajátítsd el ezt az egyszerű, de hatékony telefonálási módszert, hogy mindig tele legyen a naptárad tárgyalásokkal hétről-hétre.
Tudj meg többet!
Bartha Katalin
Nincs értékelés
Oktató videóinkkal képezheted magadat és cégedet, hogy minden szempontból megfelelj az adatvédelem folyamatosan változó kihívásainak.
Tudj meg többet!