Langmár Zsuzsanna

Langmár Zsuzsanna

Vezető üzleti kommunikációs tanácsadó
szövegírás, üzleti kommunikáció, értékesítés,

0
Hallgató
Nincs értékelés

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Üdvözöllek! Langmár Zsuzsa vagyok a Langmár kommunikáció vezető tanácsadója. 2008 óta foglalkozom szövegírással és üzleti kommunikációval. Több mint ezer cikket írtunk a témában, de nem csak elméleti tudást adunk át. A gyakorlati kivitelezésben is számos cégnek segítünk. Két diplomával és számos szakmai képzéssel a hátam mögött határozottan állíthatom, hogy az üzleti kommunikáció csodákra képes.

Kommunikációra szükség van, hiszen ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.

Nekünk a kommunikáció a szenvedélyünk. A kiváló cégeknek tudunk segíteni abban, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk. Közel félezer ügyfélnek segítettünk eddig a kivitelezésben, és több mint ezer ügyfél hallgatta az előadásainkat vagy vett részt a képzéseinken.

Cél, hogy az ideális ügyfeled a saját vágyait és problémáit felismerve vásárlással reagáljon, mert a legszebb fényében megmutattad nekik a portékádat. Ezért hoztam neked néhány tippet, amivel javítani tudod a kommunikációd hatékonyságát.

Ha a megvalósítás során elakadsz, akkor a langmar.hu oldalon találsz további információt, és a kivitelezésben vagy a képzésben is tudunk neked segíteni.

 

  Kurzusok

Langmár Zsuzsanna
Nincs értékelés
A Te szakmádban milyen kommunikációs csatornákat érdemes használni, ha támogatni akarod a marketingfolyamatokat?
Tudj meg többet!