Matovics Klára

Matovics Klára

Pénzügyi osztály specialista
Pénzügyekről egyszerűen érthetően

0
Hallgató
Nincs értékelés

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Matovics Klára vagyok: pénzügyi osztály specialista.

Közgazdász vagyok, 8 évig voltam egy svájci alapítású könyvelő- és adótanácsadó iroda társtulajdonosa és ügyvezetője. Sok ügyfelemet hallgattam meg, mire rájöttem, hogy egy cégvezető számára a könyvelés nem valami felhasználóbarát és könnyen érthető. Ez indított arra 2001-ben, hogy olyan képzéseket dolgozzak ki, amelyek egyszerű nyelven és érthetően adják át a lényeget: amit egy cégvezetőnek a témáról muszáj tudni.

Azóta több száz vezetőt vittem át személyes vagy kiscsoportos képzés formájában a könyveléssel és pénzügyekkel kapcsolatos alapokon. Sokan mondták el, mennyi időt, energiát és hány milliót spóroltak volna, ha korábban birtokukban van ez a tudás.

Nemcsak beszélek a témáról, hanem csinálom is: amikor elment a legokosabb ember a pénzügyről, elvitte a fejében az egészet, és hirtelen nincs senki a helyére – én vagyok az a tűzoltó, aki elhárítom a katasztrófát, rendet teszek a területen, kibogozom a szálakat, és elérem, hogy a pénzügyi osztály „képben legyen”, pontosan és gyorsan működjön. 

Az ember nem képes jól csinálni valamit, amit nem ért. Számomra az a legszebb pillanat, amikor látom a szemekben a megértés szikráját felvillanni, mert tudom, hogy ez az út vezet ahhoz, hogy a céged elég pénzt termeljen a működéséhez, tartalékokat képezzen, és hogy Te ne csak egy jól fizetett munkatárs, hanem jól fizetett tulajdonos is legyél.

Összegezve, két fő területem van:

  1. Cégvezetőket képezek arra, amit a könyvelésről és a pénzügyekről muszáj tudni.
  2. Meghibásodott pénzügyi osztályokat és pénzügyeseket szerelek meg, hogy gyorsan és pontosan tudjanak adatokat adni a cég pénzügyi helyzetéről.

  Kurzusok

Matovics Klára
Nincs értékelés
A mérleg ismerete időt és pénzt spórol meg neked. Segít megérzések helyett tények alapján döntést hozni partnerekről és leendő partnerekről.
Tudj meg többet!