Soós Zoltán

Soós Zoltán

Közönség előtti beszéd tréner
Magabiztos fellépés, közönség előtti beszéd

0
Hallgató
Nincs értékelés

  Kategóriák

  Bemutatkozás

Soós Zoltán vagyok, 20 éve kezdtem el képzéseket, előadásokat tartani, és az a dolgom, hogy az emberből száműzzem a félelmet, amit akkor érez, ha mások előtt kell beszélnie.

Tapasztalatom szerint, aki nem tud magabiztosan és hatásosan beszélni, kisebb, vagy nagyobb nyilvánosság előtt, az nem fogja elérni, hogy mások azt tegyék, amit ő szeretne.

És akkor bizony mindig kicsi marad. 

Szakmai irányelvem, hogy csak olyan témáról beszélek, amiben kimagasló eredményeket tudok felmutatni.

Az elmúlt 20 évben, több  mint 35.000 ember előtt beszéltem, a néhány fős csoportoktól kezdve a több ezres közönségig.

Ez nem csak tréningeket és képzéseket jelent, hanem konferenciákat, banketteket, közösségi rendezvényeket stb., ahol nem azt oktattam, hogy „hogyan kell csinálni”, hanem „csináltam”.

Nem beszélve arról a több mint ezer meetingről, amit levezettem, hiszen ügyvezetőként a társaimmal nulláról építettük fel Európa legnagyobb drogmegelőzési rendezvénysorozatát.

Az ezen az oldalon található videó anyagok szólnak értékesítőknek, akik időnként a partnercég több képviselőjével tárgyalnak egyszerre, szólnak olyan kollégáknak, akik bemutatókat tartanak, vagy prezentálnak, és szólnak MINDEN vezetőnek, akinek embereket kell irányítania, és időnként meetingeket kell tartania.

Magyarán olyan helyzetekben segítenek, ahol több embernél kell elérned, hogy azt tegyék, amit szeretnél. (Vásároljanak, csatlakozzanak, döntsenek, vagy holnaptól másként csináljanak dolgokat.)

A magabiztos fellépés és közönség előtti beszéd egy SZAKMA, egy tanulható szakma, a maga egyszerű fogásaival és eszközeivel.

Ezeket a trükköket mutatják be a videók, hogy megfelelő gyakorlással az ember bármilyen közönség előtt, bármilyen témában képes legyen magabiztosan és hatásosan beszélni!

sooszoltan.com

  Kurzusok

Soós Zoltán
Nincs értékelés
A profi és határozott megjelenés fél siker. De hogyan lehet ezt kifejleszteni? És hogyan lehet az első benyomással nyerni?
Tudj meg többet!
Soós Zoltán
Nincs értékelés
Hogyan kell megírni a szöveget, és hogyan kell felkészülni egy fontos előadásra, hogy az eredmény élőben PROFI legyen?
Tudj meg többet!
Soós Zoltán
Nincs értékelés
Az emberek 95%-a retteg, ha mások előtt kell beszélnie. Így aztán, akik képesek magabiztosan és hatásosan beszélni, előnyre tesznek szert!
Tudj meg többet!